Bloker 21 Bitcoin Art Piece sælger for $ 131,250

Blok 21, et kunstværk, der indeholder en del af den originale Bitcoin- kildekode, er solgt for $ 131,250 hos Christie’s og henter mere end syv gange dets skøn. Maleriet, hvis fulde titel er ‚Block 21 (42.36433 ° N, -71.26189 ° E), er en af ​​en samling på 40 i Portrait of a Mind-serien af ​​kunstneren Robert Alice og blev auktioneret sammen med et ikke-svampeligt symbol. (NFT) onsdag aften.

Portræt af en Mind Honors Bitcoin

Portræt af et sind er Alice’s hyldest til Bitcoin med de 12,3 millioner cifre, der udgjorde dens lanceringskode håndmalet over dem i 24 karat guldblad. De 40 malerier når over 50 meter i længden, hvor hver angiver en fysisk placering, som Alice siger er vigtig for Bitcoins historie. Hvert maleri repræsenterer en blok, med Block 21 valgt af Alice som det stykke, der skal auktioneres sammen med sin NFT.

Den geografiske placering, der er angivet af Alice’s stykke, er Brandeis Theatre Company-bygningen inden for Brandeis University-komplekset. Selve teatret ser ikke ud til at have en tilknytning til Bitcoin, medmindre du overvejer det faktum, at forkortelsen for Brandeis Theatre Company er BTC.

Blok 21 sætter NFT verdensrekord

Blok 21 er den første sådan auktion foretaget af Christie’s i sin 253-årige historie, hvor salget markerer en verdensrekord for en NFT. Auktionshuset har vist interesse for blockchain-teknologi inden for kunst siden afholdelsen af ​​et ‚Art + Tech Summit – Exploring Blockchain‘-paneldiskussion i 2018, og ved auktionering af Alice’s arbejde har de tydeligvis gjort godt for deres interesse.