IN BRIEF

  • De New Yorkse bareigenaar wil zijn twee bars voor Bitcoin verkopen.
  • Dit zou de eerste verkoop van het restaurant zijn, alleen voor Kryptonians.
  • De eigenaar gelooft dat hij aan de goede kant van het verhaal staat als het om geld gaat.

De eigenaar van een bar in New York wil zijn bedrijf achterlaten. En hij hoopt wat Bitcoin te verzamelen terwijl hij bezig is.

Patrick Hughes, die twee naburige bars in Hell’s Kitchen (Hellcat Annie en Scruffy Duffy’s) bezit, heeft zijn bars te koop gezet voor 25 Bitcoins in totaal. Hij zal ook 800 ether accepteren, met een waarde van ongeveer 875.000 dollar.

Dit zou de eerste verkoop van cryptografische restaurants in de Verenigde Staten zijn. Terwijl Bitcoin moeite heeft om daadwerkelijk als betaalmiddel te functioneren, is Hughes bereid om het risico van de volatiliteit van de activa te nemen.

De New York Post zei dat:

„De crypte brandt, het is heet geld… Het is gedecentraliseerd. Het is wereldwijd.

Het is tijd voor verandering.

Geboren in Queens, woont Mr. Hughes nu in Ho-ho-Kus, New Jersey, en zijn familie heeft bars sinds 1970.

Hughes is slechts een van de vele investeerders die de verzwakking van de Amerikaanse economie hebben waargenomen en die teleurgesteld zijn over de inspanningen van de FED om de dollar te behouden. Gezien het standpunt dat de dollar zal verzwakken naarmate de gevoerde afdrukken meer terugkaatsen, zijn de mensen op zoek naar een crypte als veilige haven.

Dit werd onlangs aangewakkerd toen de verkozen president Biden een extra stimuleringspakket van 3 biljoen dollar en geruchten over 2.000 dollar aan cheques voor Amerikaanse burgers aankondigde. Dit geld zou van de Federal Reserve komen, niet van activa.

Enkele beroemde namen hebben onlangs ook hun toevlucht gezocht in de crypten. Russel Okung, een aanvallende tegenstander van de NFL voor Panter Carolina, eiste betaling in Bitcoin (en het werkte).

Elon Musk zei ook, misschien met een licht hart, dat hij oké zou zijn met een betaling in Bitcoin. Het gaat op de hielen van de exploderende prijs van BTC en institutionele ondersteuning en een bredere toegang tot betalingspartners zoals Paypal.

Het Bitcoin-verhaal

Charles Sascarilla van de Paxos Trust Company vertelde de NY Post dat hij niet op de hoogte was van restaurants die eerder werden verkocht voor Kryptonisch geld. Hij merkte dat steeds meer mensen echt op zoek waren naar de mogelijkheid om de crypte als monetair instrument te gebruiken. Hij noemde deze tijden een „keerpunt“ in de acceptatie van digitale valuta.

Hughes heeft de laatste tijd een aantal moeilijke tijden doorgemaakt op zakelijk gebied. Voor het begin van de pandemie had hij meer dan 50 mensen in dienst, en nu zijn het er nog maar vijf of zes. Op dezelfde manier werden zijn bars het grootste deel van het jaar 2020 gesloten.

In november, toen Hughes Annie’s Hellcat met een openluchtcabine op Tenth Avenue heropende, ontstond er hoop. De verkoop is in deze periode sterk gestegen. Scruffy Duffy’s, die Hughes in 1990 met een partner opende, bleef in afwachting van de heropening gesloten. Hellcat Annie’s was een pony voor 2009.

De bareigenaar zei dat hij golf speelde, boeken las en in zijn huis werkte. Hij leerde ook stripboeken maken en lanceerde een YouTube-kanaal voor Scruffy Duffy om zijn films te laten zien. Hij hoopt deze creatieve activiteit voort te zetten na de verkoop van bars.

Als dat gebeurt, is Hughes van plan om met zijn vrouw en drie kinderen naar het zuiden te verhuizen.

„Ik hoop een van die Kryptonianen te pakken te krijgen die altijd al een bar wilden,“ zei Hughes. Hij zette een bordje te koop en vroeg Bitcoin om kopers aan te trekken.

Hughes leek ervan overtuigd dat Bitcoin hem op de plaats zette waar hij wilde zijn,“ zei hij:

„De volgende crisis, hoef je niet op te raken en toiletpapier te kopen. Je kunt gewoon je dollars gebruiken.“